Coachtraject

“Ze is heel goed in het begeleiden geweest voor mij. Heb er heel veel aan haar advies gehad. Meer bewust geworden met het eten, eigenlijk mag je alles eten als je er maar van bewust bent wat je in je mond stopt. ,🤩”

Yvonne Heijnen-Van Middelkoop

Coachtraject

“ Ik ben door Karin enorm ondersteund met het proces van afvallen. De grootste winst was het eet en snoepgedrag onder de loep leggen. Dit heeft geleid tot 15 kilo minder en wat veel fijner is, mijn suikerwaardes zijn zo gedaald, dat ik geen medicijnen meer hoef in te nemen voor diabetes. Ik voel mij letterlijk en figuurlijk een stuk lichter. Bravo Karin voor je support en ik hoop dat je nog veel mensen mag steunen in het proces❗️“ Annemiek

Annemiek Bakker

Coachtraject

Karin helpt je op een hele positieve, nuchtere, heldere manier te kijken naar je eetgedrag. Ze helpt je met tips en inzichten waarmee je na een coachgesprek vol vertrouwen en soms ook met argwaan aan de slag gaat. Uiteindelijk heb ik mijn eigen weg gevonden, een manier van eten die bij mij past. Dat moedigt Karin ook aan. Ze gaf me al tijdens het 1e coachgesprek het volste vertrouwen. En het is gelukt 🙂 Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Karin, dankjewel daarvoor! Ik blijf je tip van de woensdag volgen. Blijf er maar mee doorgaan! groetjes, Annemarie

Annemarie Eemers

Online training eetbuien & emotie eten

Dank zij jouw workshop heb ik inzicht gekregen in mijn snaaigedrag, en kan deze ook dagelijks goed toepassen. De knop is omgezet.
De onrust is weg en dat is wel zo bevrijdend.
Echt super bedankt

Gabriëlle

Coachtraject

Wat een eerlijk, open, fijn en positief mens ben je toch, Karin! Ik heb genoten van onze gesprekken en vooral de inzichten die jij mij hebt gegeven. Mijn weg qua kilo’s was niet lang, maar de tijd dat ik er al mee bezig was wel heel lang. Door jou heb ik geleerd wat het betekent om echt regie te pakken over mijn eetgedrag. En dat betekent in mijn geval vooral luisteren naar mezelf, waar ik op dat moment echt behoefte aan heb. En dat is eigenlijk nooit eten ;). Dus nu geef ik veel eerder toe aan gevoelens van moeheid of onrust en dan niet met een culinaire beloning, maar vooral door iets te doen waardoor ik ontspan en tot rust kom. Dank, dank, dank!

Carla van Rossum

Coachtraject
Na jaren snaaien, pogingen doen om af te vallen en weer aankomen, eindelijk gevonden wat nodig was om stabiel af te vallen en een gezonde levensstijl: de inzichten van Karin. Het gevoel controle te hebben over wat ik wel en niet eet en echt te genieten van eten is zo fijn! Het heeft mij niet alleen op de goede weg van kilo’s verliezen gebracht maar vooral ook veel extra inzicht in mijn gedachten en patronen. Bedankt Karin voor al je verhelderende uitleg, geduld en vooral onbevooroordeelde houding. Je bent een mooi mens!

Nienke van Veen

Coachtraject
Ik ben nu 6 maanden verder en heb mijn laatste gesprek met Karin gehad. Ik merk dat mijn nieuwe manier van omgaan met eten en de regie hebben aardig is ingesleten als een nieuwe gewoonte. En dat voelt super na jaren van jo-jo-en! Ik ben ruim 10 kilo kwijt en we gaan door op de ingeslagen weg. Juist als het een keer niet lekker liep en ik eigenlijk mijn afspraak met Karin wilde afzeggen dan hielp ze me met bepaalde oefeningen om de knop toch om te zetten en tot inzichten te komen waardoor ik de draad weer oppakte. Karin kan echt doordringen tot de gevoelige plekjes en daarmee met je aan de slag gaan…. Ik kan iedereen die op een relaxte manier wil afvallen maar vooral weer op een normale manier met eten wil omgaan dit traject aanraden!

Ellen Wouda

Coachtraject
Mede door Karin heb ik geleerd naar mezelf te luisteren! Als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook beter voor de ander/gezin/medemens zorgen! Doordat ik niet goed luisterde naar mezelf en altijd andere dingen voorrang gaf, zorgde dat voor onrust in mijn hoofd en lichaam en gaf mij elke keer het ‘snaaigevoel’. Door nu bewust te kiezen wat ik eet, voel ik me zowel mentaal als fysiek veel beter in mijn vel. Karin heeft me uitstekend begeleid door veelal gesprek, maar ook met oefeningen waardoor ik dingen anders ging inzien. Ze wist precies bij de (pijnlijke) plek te komen en mij de dingen van de andere kant te laten bekijken. Ik ben eindelijk van het gejojo af!

Marian Stoop

Coachtraject
Wat een fijn mens ben je Karin! Dank voor je geduld, je hulp, je kennis en ook voor de spiegel die je me voorhield.

Manon Meertens

Coachtraject
Karin heeft me op een positieve manier geholpen om te leren kijken naar mijn eigen gedrag en leefstyle m.b.t. omgaan met eten. Dit gaf veel inzicht waardoor ik nu veel meer in balans leef! Bedankt Karin 😉

Willemieke Vuijk

Coachtraject
Naast een prettige, motiverende en stimulerende gewichtscoach ook een fantastische lifecoach. Veel geleerd en veel bereikt, dit was me nooit alleen gelukt. Karin is echt een topper!

Tamara van der Elst

Ik ben zonder dieet en zonder te sporten 23 kg afgevallen ‘and still counting’. De sleutel van dit succes is het aanleren van een slanke mindset en het overboord gooien van belemmerende overtuigingen. Ik eet elke dag lekker, chocola en drop staan nog steeds op mijn menu en ik val tóch af.
Karin is een geweldige steun voor me bij dit proces. Ze ziet haarfijn in welke fase ik zit en weet dan precies de goede snaar te raken om me verder te motiveren. Ik krijg applaus als ik dat verdiend heb, ook al was ik me zelf niet van die verdienste bewust. Zit ik onder een steen? Karin trekt me eronder vandaan … altijd zonder oordeel maar wel met een aanstekelijke positieve instelling.
Veel dingen die ik heb geleerd zitten inmiddels in mijn systeem en zijn al net zo normaal geworden als dagelijks tandenpoetsen. Stapje voor stapje leer ik een slank denkpatroon en leefwijze aan. Slank denken is mijn nieuwe normaal en daarom niet moeilijk meer. Ik ga nooit meer op dieet.

 

Angelique Brantjes

Coachtraject
Karin heeft mij geleerd hoe ik in balans kan genieten van het leven! En hoe mijn lijf zelf kan aangeven waar het behoefte aan heeft. Na jaren van schommelen in gewicht nu eindelijk mijn eigen evenwicht gevonden dankzij het coachingstraject. Bedankt Karin voor al je wijze lessen!

 

Saskia Merrelaar

Coachtraject
Lieve Karin, vorige week heb ik mijn laatste coaching gesprek bij je gehad. Ik ga de gezelligheid en je luisterend oor missen! Het was soms behoorlijk confronterend, maar uiteindelijk kwam ik er weer beter uit. Na jaren diëten weet ik nu hoe ik zelf de regie in handen kan nemen en daardoor weer echt kan genieten van eten. Ik ben in ieder geval een stuk relaxter nu.

 

Yvonne van Heest

Online video workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Ik vond de ongedwongen, niet belerende toonzetting erg prettig en ook dat de nadruk niet lag op een dieet, maar op gedrag.
De tips die je noemde waarvan met name de “schakelmomenten”, voor je zelf nagaan hoe je je voelt en waar je werkelijk behoefte aan hebt ( een lastige maar zeer goeie) “wil ik dit nu echt”??”
Ik ben 64 en al een een jaar of 45 bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s …
Zeer zeker een emotie-eter en wijndrinker …
Deze paar video’s hebben mij in zeer korte tijd toch zeker handvatten gegeven , die ik nog niet eerder toegepast heb als volleerd “dieetdeskundige 😉 “

Carrie Snijder

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Top!!! Enthousiaste coach die je precies uitlegt wat je nodig hebt om je plannen te verwezelijken!

Irene Vergoossen

Coachtraject
Lieve Karin, Vandaag fijn afgesloten bij jou! Nu 5 kilo lichter en ik ben een blij ei! Bedankt voor alle tips en je enthousiasme! Ik ga lekker zo door en weet je zeker te vinden!! Bedankt!!! San xx

Sandra van der Sluis

Coachtraject
Ik ben Karin zo dankbaar, ze heeft me geleerd anders naar eten te kijken. Ben door Karin niet meer aan het dieeten en dat voelt toch wel heel prettig. Ook de gesprekken bij haar zijn gezellig en leerzaam, met veel goede tips en een luisterend oor.
Dus mocht je altijd aan t worstelen zijn met jezelf, je gewicht en eten dan zou ik zeker naar Karin toegaan.

Erika van Halem

Workshop eetbuien & emotie eten

Karin schept duidelijkheid in de wereld van emoties en in de relatie tussen voeding en emoties.

Saskia Kuipers

Coachtraject

Karin heeft mij geleerd hoe om te gaan met eten in plaats van diëten. Ik heb nu zelf de regie en heb niet meer het gevoel dat ik mezelf alles moet ontzeggen. Het resultaat was er al snel en dat na jaren tobben en periodes van lijnen. Dankjewel Karin!

Ada van der Plaat

 

Karin, is een persoon die positief in het leven staat. Iemand die je met een positieve blik naar eten laat kijken. Door…

Geplaatst door Laurence Kraaijeveld-Vogelaar op Woensdag 2 oktober 2019

Laurence Kraaijeveld

Coachtraject

In een half jaar heb je me geleerd waarom ‘nee’ zeggen en goed voor mezelf zorgen zo belangrijk is. Je tips en adviezen hebben me geholpen om betere keuzes te maken. Ik ben 10 kg afgevallen, waar ik heel blij mee ben. Karin, dankjewel voor je support!

Jasja v.d. Voorden

Ik heb het enorm fijn gehad bij Karin en ik raad het iedereen aan. Bij mij deden een paar kleine veranderingen ik mijn eetpatroon al wonderen!Super bedankt hiervoor!

Geplaatst door Michelle Vreeswijk op Woensdag 17 juli 2019

Michelle Vreeswijk

14 mei ben ik voor de eerste keer geweest. In totaal maar een paar keer geweest. Ik heb nu zelf weer de regie over mijn eetgedrag. Super blij mee. Na 6 weken ben ik al 5 kilo afgevallen. Absoluut geen honger gevoel. Ook een paar keer uit eten geweest. Ik ga hier zeker mee door. Bedankt Karin.

Linda Meesters

Goedlachse coach Karin Snijders,
Dank je wel voor jouw positieve en enthousiaste instelling waarmee jij mij benaderde.
Door jouw ogen wist jij mijn echte problemen achter mijn emotie-eten met mij te analyseren en te ordenen. Het bracht mij rust en inzicht in mijn gedrag.
Als ik in de toekomst vastloop in mijn “denkslank-proces” zijn jouw oplossingsgerichte en toepasbare technieken het eerste waar ik aan denk zodat ik weer zelf de regie over mijn gedrag kan pakken!
Mocht ik toch weer vastlopen dan weet ik jou te vinden voor advies. Dank voor de fijne coachgesprekken!
Hartelijke groet, Irene Vergoossen uit Bussum

Irene Vergoossen

Als je aan je zelf wil werken i.p.v. aan een dieet dan raad ik denkslank van harte aan!! De kilo’s verdwijnen en je wordt een betere versie van jezelf.

Annemiek Verhoeven

 

Karin Snijders is een half jaar mijn coach geweest tijdens het Skinnyminds coachplan dat ik volgde. Karin wist vanaf het…

Geplaatst door Hanneke Scholten op Woensdag 23 januari 2019

Hanneke Scholten

Karin is een topcoach. Ruim een half jaar begeleid door haar en 10 kilo afgevallen. Ze stelt de juiste vragen en leert…

Geplaatst door Gerda Holtrust op Donderdag 17 januari 2019

Gerda Holtrust

Karin is voor mij een heel veelzijdige coach. Ze laat me zien wat de wisselwerking is tussen mijn inzichten en mijn gedrag. Iedere sessie weet ze weer nieuwe tools in te zetten om mijn doel te bereiken. Voor mij is ze echt een ‘lekker in je vel’ coach.

Jacqueline Stam

5 december

Ik ben nog steeds bij Karin! Zij begeleid mij al enige tijd en gaat verder dan alleen de aanpak op het gebied van je eet gedrag. Geen standaard menu’s of afvaltrajecten, maar opnieuw leren omgaan met eten en het omarmen. Onderzoeken waar die valkuilen vandaan komen en ze aanpakken. Een fijn en enthousiast mens is wel een prettige bijkomstigheid!

Ik ben nu 4 weken “slankdenkend in opleiding” bij Karin en ik ben tot op heden heel blij dat ik haar heb ontdekt en…

Geplaatst door Petra de Vormer op Vrijdag 15 maart 2019

Petra de Vormer

Baal jij er ook van dat afvallen steeds niet lukt en wil je nu echt eens blijvend slank worden?
Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog!