Coachtraject

Karin helpt je op een hele positieve, nuchtere, heldere manier te kijken naar je eetgedrag. Ze helpt je met tips en inzichten waarmee je na een coachgesprek vol vertrouwen en soms ook met argwaan aan de slag gaat. Uiteindelijk heb ik mijn eigen weg gevonden, een manier van eten die bij mij past. Dat moedigt Karin ook aan. Ze gaf me al tijdens het 1e coachgesprek het volste vertrouwen. En het is gelukt 🙂 Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Karin, dankjewel daarvoor! Ik blijf je tip van de woensdag volgen. Blijf er maar mee doorgaan! groetjes, Annemarie

Annemarie Eemers

Online training eetbuien & emotie eten

Dank zij jouw workshop heb ik inzicht gekregen in mijn snaaigedrag, en kan deze ook dagelijks goed toepassen. De knop is omgezet.
De onrust is weg en dat is wel zo bevrijdend.
Echt super bedankt

Gabriëlle

Coachtraject

Wat een eerlijk, open, fijn en positief mens ben je toch, Karin! Ik heb genoten van onze gesprekken en vooral de inzichten die jij mij hebt gegeven. Mijn weg qua kilo’s was niet lang, maar de tijd dat ik er al mee bezig was wel heel lang. Door jou heb ik geleerd wat het betekent om echt regie te pakken over mijn eetgedrag. En dat betekent in mijn geval vooral luisteren naar mezelf, waar ik op dat moment echt behoefte aan heb. En dat is eigenlijk nooit eten ;). Dus nu geef ik veel eerder toe aan gevoelens van moeheid of onrust en dan niet met een culinaire beloning, maar vooral door iets te doen waardoor ik ontspan en tot rust kom. Dank, dank, dank!

Carla van Rossum

Coachtraject
Na jaren snaaien, pogingen doen om af te vallen en weer aankomen, eindelijk gevonden wat nodig was om stabiel af te vallen en een gezonde levensstijl: de inzichten van Karin. Het gevoel controle te hebben over wat ik wel en niet eet en echt te genieten van eten is zo fijn! Het heeft mij niet alleen op de goede weg van kilo’s verliezen gebracht maar vooral ook veel extra inzicht in mijn gedachten en patronen. Bedankt Karin voor al je verhelderende uitleg, geduld en vooral onbevooroordeelde houding. Je bent een mooi mens!

Nienke van Veen

Coachtraject
Ik ben nu 6 maanden verder en heb mijn laatste gesprek met Karin gehad. Ik merk dat mijn nieuwe manier van omgaan met eten en de regie hebben aardig is ingesleten als een nieuwe gewoonte. En dat voelt super na jaren van jo-jo-en! Ik ben ruim 10 kilo kwijt en we gaan door op de ingeslagen weg. Juist als het een keer niet lekker liep en ik eigenlijk mijn afspraak met Karin wilde afzeggen dan hielp ze me met bepaalde oefeningen om de knop toch om te zetten en tot inzichten te komen waardoor ik de draad weer oppakte. Karin kan echt doordringen tot de gevoelige plekjes en daarmee met je aan de slag gaan…. Ik kan iedereen die op een relaxte manier wil afvallen maar vooral weer op een normale manier met eten wil omgaan dit traject aanraden!

Ellen Wouda

Coachtraject
Mede door Karin heb ik geleerd naar mezelf te luisteren! Als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook beter voor de ander/gezin/medemens zorgen! Doordat ik niet goed luisterde naar mezelf en altijd andere dingen voorrang gaf, zorgde dat voor onrust in mijn hoofd en lichaam en gaf mij elke keer het ‘snaaigevoel’. Door nu bewust te kiezen wat ik eet, voel ik me zowel mentaal als fysiek veel beter in mijn vel. Karin heeft me uitstekend begeleid door veelal gesprek, maar ook met oefeningen waardoor ik dingen anders ging inzien. Ze wist precies bij de (pijnlijke) plek te komen en mij de dingen van de andere kant te laten bekijken. Ik ben eindelijk van het gejojo af!

Marian Stoop

Coachtraject
Wat een fijn mens ben je Karin! Dank voor je geduld, je hulp, je kennis en ook voor de spiegel die je me voorhield.

Manon Meertens

Coachtraject
Karin heeft me op een positieve manier geholpen om te leren kijken naar mijn eigen gedrag en leefstyle m.b.t. omgaan met eten. Dit gaf veel inzicht waardoor ik nu veel meer in balans leef! Bedankt Karin 😉

Willemieke Vuijk

Coachtraject
Naast een prettige, motiverende en stimulerende gewichtscoach ook een fantastische lifecoach. Veel geleerd en veel bereikt, dit was me nooit alleen gelukt. Karin is echt een topper!

Tamara van der Elst

Zomeractie

Ik vind het een géweldige cursus. Echt een cursus waar je tenminste iets aan hebt en iets van opsteekt. Hier kunnen we tenminste iets mee. Zéér inspirerend heb er veel aan ook tips met emotie hebben me al veel geholpen. Wat ik persoonlijk heel fijn vind : je krijgt antwoordt op je vragen, meestal moet je het maar uitzoeken ,maar Karin staat je heel vriendelijk te woord en krijgt ook antwoorden waar je écht iets mee kunt.. kortom dit is een cursus waar ik iig geen spijt van heb! Echt een aanrader! Topcursus👍😃👌

Dankjewel Karin dat je er bent.

Marjon de Jeu

Ik ben zonder dieet en zonder te sporten 23 kg afgevallen ‘and still counting’. De sleutel van dit succes is het aanleren van een slanke mindset en het overboord gooien van belemmerende overtuigingen. Ik eet elke dag lekker, chocola en drop staan nog steeds op mijn menu en ik val tóch af.
Karin is een geweldige steun voor me bij dit proces. Ze ziet haarfijn in welke fase ik zit en weet dan precies de goede snaar te raken om me verder te motiveren. Ik krijg applaus als ik dat verdiend heb, ook al was ik me zelf niet van die verdienste bewust. Zit ik onder een steen? Karin trekt me eronder vandaan … altijd zonder oordeel maar wel met een aanstekelijke positieve instelling.
Veel dingen die ik heb geleerd zitten inmiddels in mijn systeem en zijn al net zo normaal geworden als dagelijks tandenpoetsen. Stapje voor stapje leer ik een slank denkpatroon en leefwijze aan. Slank denken is mijn nieuwe normaal en daarom niet moeilijk meer. Ik ga nooit meer op dieet.

 

Angelique Brantjes

Coachtraject
Karin heeft mij geleerd hoe ik in balans kan genieten van het leven! En hoe mijn lijf zelf kan aangeven waar het behoefte aan heeft. Na jaren van schommelen in gewicht nu eindelijk mijn eigen evenwicht gevonden dankzij het coachingstraject. Bedankt Karin voor al je wijze lessen!

 

Saskia Merrelaar

Coachtraject
Lieve Karin, vorige week heb ik mijn laatste coaching gesprek bij je gehad. Ik ga de gezelligheid en je luisterend oor missen! Het was soms behoorlijk confronterend, maar uiteindelijk kwam ik er weer beter uit. Na jaren diëten weet ik nu hoe ik zelf de regie in handen kan nemen en daardoor weer echt kan genieten van eten. Ik ben in ieder geval een stuk relaxter nu.

 

Yvonne van Heest

Online video workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Ik vond de ongedwongen, niet belerende toonzetting erg prettig en ook dat de nadruk niet lag op een dieet, maar op gedrag.
De tips die je noemde waarvan met name de “schakelmomenten”, voor je zelf nagaan hoe je je voelt en waar je werkelijk behoefte aan hebt ( een lastige maar zeer goeie) “wil ik dit nu echt”??”
Ik ben 64 en al een een jaar of 45 bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s …
Zeer zeker een emotie-eter en wijndrinker …
Deze paar video’s hebben mij in zeer korte tijd toch zeker handvatten gegeven , die ik nog niet eerder toegepast heb als volleerd “dieetdeskundige 😉 “

Carrie Snijder

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Een inspirerende workshop. Vooral omdat het je het gevoel geeft dat het niet alleen om eten gaat. Maar juist om je gedrag te veranderen, zodat het daardoor makkelijker wordt voor jezelf. Geen strijd met jezelf, maar vrij zijn…

Jacqueline van de Merwe

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Inspirerende workshop!

Josephine Lof

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Fijne workshop! Laagdrempelig, goede inzichten maar ook kleine praktische punten.

Els Weyenberg

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Top!!! Enthousiaste coach die je precies uitlegt wat je nodig hebt om je plannen te verwezelijken!

Irene Vergoossen

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Dynamische workshop

Josephine Lof

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Super leuke workshop

Carla Verschoor

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Leuke en inzichtelijke workshop waar je mee aan de slag kunt.

Lilian van Houten

Coachtraject
Lieve Karin, Vandaag fijn afgesloten bij jou! Nu 5 kilo lichter en ik ben een blij ei! Bedankt voor alle tips en je enthousiasme! Ik ga lekker zo door en weet je zeker te vinden!! Bedankt!!! San xx

Sandra van der Sluis

Coachtraject
Ik ben Karin zo dankbaar, ze heeft me geleerd anders naar eten te kijken. Ben door Karin niet meer aan het dieeten en dat voelt toch wel heel prettig. Ook de gesprekken bij haar zijn gezellig en leerzaam, met veel goede tips en een luisterend oor.
Dus mocht je altijd aan t worstelen zijn met jezelf, je gewicht en eten dan zou ik zeker naar Karin toegaan.

Erika van Halem

Workshop eetbuien & emotie eten
Een fijne workshop met veel inzichten, handvatten én diepgang om écht tot de kern van problemen + oplossingen rond eten te komen.

Jolanda van den Berg

Workshop eetbuien & emotie eten

Zoals eerder aan je geschreven heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en blijf daar ook aan werken!

Karin Schaap

Workshop eetbuien & emotie eten

Karin geeft in korte tijd praktisch inzicht in emo-eten met bruikbare tips. De workshop biedt ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en persoonlijk advies te krijgen van Karin. Een aanrader!

Irene Vincken

Workshop eetbuien & emotie eten

Karin schept duidelijkheid in de wereld van emoties en in de relatie tussen voeding en emoties.

Saskia Kuipers

Workshop eetbuien & emotie eten

Je luistert goed en weet de spijker op zijn kop te slaan!

Yvonne van Heest

 

Karin heeft mij geleerd hoe om te gaan met eten in plaats van diëten. Ik heb nu zelf de regie en heb niet meer het…

Geplaatst door Ada van der Plaat op Maandag 14 oktober 2019

Ada van der Plaat

 

Karin, is een persoon die positief in het leven staat. Iemand die je met een positieve blik naar eten laat kijken. Door…

Geplaatst door Laurence Kraaijeveld-Vogelaar op Woensdag 2 oktober 2019

Laurence Kraaijeveld

Baal jij er ook van dat afvallen steeds niet lukt en wil je nu echt eens blijvend slank worden?
Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog!