Snijd de broccoli in hele kleine roosjes.
Snipper de sjalot en knoflook.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen van de verpakking. Laat ze vervolgens tot gebruik apart staan.
Verwijder de schil van de gamba's.
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wok.
Fruit het sjalotje met de knoflook aan.
Voeg de broccoli toe en roerbak dit 3 min. mee.
Voeg de kruiden toe en meng alles goed door elkaar.
Voeg de garnalen toe en roerbak deze totdat ze roze kleuren.
Haal de pan de warmteplaat af.
Roer de couscous los en voeg ze toe aan het broccolimengsel.
Vet een ovenschotel in met de overige olijfolie.
Snijd de paprika's doormidden en vul ze met het broccoli/couscous mengsel.
Bestrooi de paprika's met de panko en bak ze 20 min. af in de oven. Doe na 10 min. alufolie over de ovenschaal, zodat ze paprika's niet verbranden.