Snij de paprika in blokjes, de rode uit in reepjes en een halve komkommer in dunne plakjes.
Rasp de helft van de komkommer met schil en laat de komkommer uitlekken in een vergiet.
Bestrooi de komkommer met zout en druk het laatste vocht eruit.
Snij de kip in reepjes en bestrooi ze met gyroskruiden.
Meng de kwark met 2 uitgeperste teentjes knoflook en roer er de uitgelekte komkommer door. Breng op smaak met een beetje peper.
Verwarm de oven voor en bak het turks brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de kip uit.
Voeg de paprika en rode ui bij de kip en laat alles lekker even roerbakken.
Snij in de tussentijd de cherrytomaatjes en olijven in reepjes.
Als het brood en de kip gaar zijn, beleg dan het broodje met een laagje tzatziki, wat komkommerschijfjes, ijsbergsla, het kippaprikamengsel en olijven en tomaatjes.