Ga terug

Focaccia met geitenkaas en gerookte kip

Dit heerlijke voedzame broodje is voor mij echt favoriet als avondmaaltijd op een lekkere zomerse dag! Het staat zo op tafel en je kan er de hele avond op vooruit.
Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: focaccia, geitenkaas, gerookte kipfilet
Porties: 1 portie
calorieën: 600kcal

Ingrediënten

  • 140 gram focaccia om af te bakken
  • 15 gram verse geitenkaas
  • 30 gram gerookte kipfilet
  • 10 gram honing
  • ½ eetlepel pijnboompitten
  • 1 handje veldsla
  • ¼ rode ui

Instructies

  • Bak de focaccia af volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en de kipfilet in plakjes.
  • Rooster de pijnboompitten in een pan met anti aanbaklaag zonder olie of boter.
  • Besmeer de focaccia met een dun laagje geitenkaas.
  • Beleg het broodje vervolgens met sla, kipfilet, ui en pijnboompitjes.
  • Druppel hier de honing over en dek af met het andere stuk focaccia.