Ga terug

Bonensalade met nectarine, kip en pecannoten

Deze heerlijke lauwwarme bonensalade staat binnen 15 min op tafel. Een lekkere makkelijke maaltijd voor warme zomerse avonden. Super lekker met wat krieltjes uit de Actifry.
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: kip, nectarine, sperziebonen
Porties: 4 personen
calorieën: 280kcal

Ingrediënten

  • 150 gram gerookte of gegrilde kipfilet blokjes
  • 3 nectarine
  • 500 gram sperziebonen
  • 125 gram selleriesalade
  • 50 gram ongezouten cashewnoten

Instructies

  • Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar en spoel ze af onder koud water.
  • Was de nectarine en snijd ze in partjes.
  • Meng de bonen, kippartjes, nectarine en selleriesalade door elkaar.
  • Maak de cashewnoten fijn en bestrooi ze erover.

Notities

Eet smakelijk!
Tips:
  • Je kan de nectarine ook vervangen door perzik als je dat lekkerder vindt.
  • Deze salade is ook heel goed vooraf klaar te maken en mee te nemen. 
  • Ook de volgende dag is het nog heel lekker om een restantje te eten als lunch.
  • Heerlijk met frietjes of krietjes uit de Actifry of maak er een pasta salade van met wat gekookte penne.